کنجد یک منبع غذایی بسیار با اررزش و دراری املاح مفید برای بدن ، ویتامینB1و فیبر غذایی در آن موجود است. سرشاز از منیزیم ، کلسیم، منگنز، مس ،آهن و روی است. فیبر غذایی موجود در کنجد باعث کاهش کلسترول خون می شود وهمچنین حفاظت از سلولهای کبد ، و افزایش ذخیره ویتامین E در بدن می گردد. استفاده از کنجد باعث جلوگیری از بیماری آسم شده و از انعقاد خون در رگ جلوگیری می نماید، حملات میگرنی را کم می کند، و باعث ایجاد خواب طبیعی در زنان یائسه می گردد. به علت کلسیم بالا و وجود روی به مردان در سنین بالا توصیه می گردد از این منبع انرژی استفاده کنند. |